©

Kirjanpito ja tilinpäätös

Tilitoimisto tarjoaa sähköisen taloushallinnon palveluita lakisääteisten velvoitteiden hoitamisesta aina sisäiseen laskentaan ja neuvontapalveluihin. Valitessasi kumppaniksesi tilitoimisto HAKuusis Oy:n, saat kirjanpitäjän, joka pitää niin yrityksesi kirjanpidon kuin yrittäjän ajan tasalla sovittujen käytänteiden mukaisesti.

Taloushallintosi ei ole vain pakkopullaa, vaan kumppanuutta yrittäjältä yrittäjälle.


Kuukausikirjanpito

Arvonlisä- ja tuloveroilmoitukset

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Mahdollisen tilintarkastuksen koordinointi

Osingonjaon ilmoitukset vuosittain

Osto- ja myyntireskontra

Maksuliikenteen hoitaminen

Raportointi ja sisäinen laskenta


Tilitoimistolla on käytössään modernit ja nykyaikaiset pilvipalveluna toimivat taloushallinnon ohjelmistot Netvisor ja Fennoa. Sopiva ohjelmisto valitaan yrityksesi tarpeiden mukaisesti. Mikäli yrityksesi taloushallinto hoidetaan jo jommallakummalla ohjelmalla, on tilitoimiston vaihtaminen erittäin helppoa.

Tehtiin kirjanpitosi kummalla tahansa, voit olla varma, että olet hyvissä käsissä.

Netvisor

Netvisor on monipuolinen ja älykäs sähköinen taloushallinnon pilvipalvelu, jonka on laajennettavissa erittäin laajan ohjelmistokumppaniverkoston ansiosta. Rajapintojen avulla kirjanpito ja esimerkiksi yrityksesi laskutus- tai toiminnanohjausjärjestelmät keskustelevat keskenään.

Fennoa

Fennoa on myös sähköinen taloushallinnon pilvipalvelu, joka on saanut kiitosta sen helppokäyttöisyydestä ja nykyaikaisuudesta.


Palkanlaskenta

Palkanlaskennan kokonaisuus räätälöidään aina yrityksellesi sopivaksi, olit sitten yksinyrittäjä tai rohkea työnantaja. Voit ulkoistaa koko homman palkanlaskennasta maksatukseen tai sitten sovitaan työnjako erikseen palkkojen laskennasta, maksatuksesta ja raportoinnista. Tilitoimisto huolehtii myös matkalaskujen ja muiden kululaskujen käsittelystä osana palkanlaskennan kokonaisuutta.

Työntekijäsi ovat yrityksesi tärkeimpiä voimavaroja, huolehditaan yhdessä palkat oikein ja ajallaan kuntoon lakisääteisistä velvoitteista huolehtien. Tilitoimisto HAKuusis Oy käsittelee palkkahallinnon tietoja aina luottamuksellisesti ja tietoturvaa kunnioittaen.


Neuvontapalvelut

Oletko perustamassa yrityksen tai jo valmis tekijä?

Tilitoimisto auttaa uutta tai jo toimivaa yritystäsi matkan varrella vastaan tulevissa kirjanpidon kiemuroissa. Tilitoimistolla on kokemusta myös kokonaisvaltaisesta talouspäällikköpalvelun tarjoamisesta, jossa räätälöidään asiakasyritykselle sopiva kokonaisuus ja työnjako.